Privatkund

Vi utför alla typer av arbeten som innefattar kakel och klinker samt natursten. Oftast används dessa material i hallar, WC, badrum, tvättstugor och kök.

Vi kan även hjälpa till med badrumsrenovering eller nybyggnation. Vi erbjuder också takläggare i hela Örebro. Vi tar, om så önskas, helhetsansvar för allt arbete som ingår. Allt sker fackmannamässigt enligt gängse regler och rekommendationer. Vi håller genomgående hög kvalité under hela processen. Vi vill att du ska bli en av våra nöjda kunder genom åren.

Trygg renovering

Du ska känna dig trygg under hela arbetets gång. Vi har en ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar som ersätter eventuella skador och följdskador som kan uppstå.

Vi samarbetar med flertalet butiker, leverantörer och arkitekter. En populär tjänst som många av våra privatkunder använder är att besöka kakelspecialisten i Stockholm för inspiration och val av material. Vi kan hjälpa till att boka in möte med någon av deras specialister för att rådge och konsultera efter era önskemål. Därefter ser vi till att leverans av era val kommer till Er bostad när vi ska påbörja arbetet.

Garanti

Vi erbjuder 5 års garanti på utfört arbete Kostnadsfri konsultation – Före en offert ges ut erbjuder vi en kostnadsfri konsultation gällande vad som ska utföras. Du kan även ladda ner BKR’s checklista inför renovering av badrum.

Vilken typ av badrum vill du ha?

Det finns oändligt många olika typer av badrum som det finns boende. Alla har sin egen charm, stil och bekvämlighet. Vad är dina önskemål och behov?
Badrumsrenovering i OErebro, kontakta oss paa Sten & Platt Entreprenad

Badrummet på liten yta

Många badrum i lägenheter kan vara små. Då är det viktigt med en optimal planering. Ett begränsat utrymme kräver prioritering, vad behöver du och hur kan du få plats med så mycket som möjligt?
Vi utfoer badrumsrenovering i OErebro, kontakta oss paa Sten & Platt Entreprenad

Badrum för hela familjen

Detta badrum ska vara anpassat för alla i familjen. Ytor för bänkar, hyllor och golv är viktigt. Badrummet ska kunna användas av flera familjemedlemmar samtidigt, t.ex. när det är dags för tandborstning. Kanske är två handfat i samma kommod att …
kakel i OErebro, kontakta oss paa Sten & Platt Entreprenad

Badrum med spakänsla

Ett rum för avkoppling i skönt badkar är drömmen för många, kanske som ett komplement i anslutning till bastu eller hemmagym. Att kunna värma sig i en bubbelpool efter en lång arbetsdag eller ett träningspass kan vara den lyx du söker. Vi hjälper …
Vi hjaelper dig med kakel i OErebro, kontakta oss paa Sten & Platt Entreprenad

ROT-Avdrag

Om du vill utnyttja rotavdraget bör du meddela oss detta vid din beställning av arbetet. ROT avdraget kan man med fördel utnyttja då du har möjllighet att dra av 30 procent av arbetskostnaden för utfört arbete. Om ROTavdraget inte godkänns av skatteverket så måste vi debitera Er som kund hela det avdragna avdraget. Se mer information om ROT-avdraget på skatterverkets hemsida här.

Bom-körning:

Detta betyder att vi inte får tillgång till bostaden/arbetsplatsen enligt avtalad tid. Vi kommer då debitera en minimikostnad om 1500 kr för detta.

Ansvar:

Sten & Platt Entreprenader AB tar ej ansvar för skador på elkablar, vattenledningar etc i samband med arbeten. Det är upp till kund att informera oss, före arbetets start, var ledningar och kablar är placerade för att om möjlighet undvika eventuella skador.

Reklamationer:

Vid en eventuell reklamation på vårt arbete ska ni skriftligen underrätta oss på Sten & Platt Entreprenader AB, antingen via mail eller brev inom 7 dagar efter avslutat arbete.

Prisbild:

Samtliga priser är inklusive moms och före eventuella ROT-avdrag. Minimidebitering utgår på alla utförda arbeten.

- Minimidebitering om 1.500 kr.
- Kakel/klinkersättning 600 kr/ timme.
- Snickare och VVS 650 kr/ timme
-Tillägg om kund tillhandhåller material 150 kr/ timme.
- Materialkostnader tillkommer och debiteras enligt grossisternas prislistor.
- Materialgaranti lämnas ej på egeninköpta produkter.

Betalning sker mot faktura 10 dagar efter leverans och/eller avslutat arbete. När ett arbete sträcker sig under en längre tid kommer arbetet att delfaktureras efter färdigställandegrad. Vid offert på arbetet gäller offererade villkor. Tiden för alla arbeten startar med utgångspunkt från vår adress Verkstadsgatan 2 i Örebro. Det innefattar även lastning och restid till platsen där arbetet skall utföras, samt själva arbetstiden på plats inklusive dokumentering av det material som använts och tidsrapportering, avstädning och avslutas med den tid det tar att återvända till Verkstadsgatan 2, där vår personal lastar ur, slänger sopor samt återställer verktyg och material.

Material

Kakel

Kakel är keramikplattor som har en glaserad finish – ett alternativ som passar för många olika rum och ändamål. Idag är det nästan givet att ha ett kaklat badrum. Det finns givetvis andra rum som man kan sätta upp kakel i bland annat köket, i groventrén eller i garaget. Du kan välja fritt vilket kakel du vill ha då vi arbetar med de flesta kakelleverantörerna i Sverige. Förutom form och design är det viktigt med en hög kvalité på plattorna. Vi på Sten & Platt Entreprenader AB ger dig en garanti på de plattor som inhandlas via oss

Bra att känna till om kakel och klinker är att kakel är avsett för vägg och klinker för både vägg och golv. Detta beror på att kakel tillverkas av lergods, bränns vid låg temperatur och avger ett poröst slutresultat medan klinker tillverkas av stengods och bränns vid högre temperatur. Klinker blir då ett hårdare material vilket är ett lämpligare alternativ att gå på än kakel.

Badrum till skillnad från kök är klassificerade som våtrum och är därmed känsligare när det kommer till sättning av kakel. Det ska vara en behörig kakelsättare som sätter kaklet i ditt badrum så att allt blir korrekt uppsatt och därmed gäller även din försäkring i fall olyckan skulle vara framme.

Klinker

Klinkergolv är ett av de mest praktiska valen av golv när det kommer till badrum. Men idag är det alltfler som väljer just klinker även för kök och hall. Anledningen till varför just detta golvmaterial blivit så populärt beror bland annat på den höga slitstyrkan som golvet har. Dessutom tål det vatten och repas inte särskilt lätt. Hemligheten till klinkergolvets höga beständighet ligger i den mycket höga täthet som golvet har. Detta gör klinkergolv extra hårt och motståndskraftigt. Ytterligare en fördel är såklart att klinkergolv är ett väldigt prisvärt och faktiskt billiga golvmaterial, särskilt om du jämför med exempelvis kakel