Auktoriserad Plattsättning

Vi erbjuder och utför fackmannamässigt plattsättning som är vacker och håller i många år. God kvalitet blir aldrig omodern. Kvalitén sitter i detaljarbetet och även en icke-fackman upplever kvalitén trots att han eller hon inte kan peka ut riktigt varför. Kvalitet märks.

Vi är auktoriserade av PER, Plattentreprenörernas Riksförbund, men det är inte därför som vi kan skryta om vår gedigna kvalitet. Kvalitetskulturen har funnits i företaget hela tiden och är ett signum för vårt arbete. Auktorisationen ska ge dig som kund den trygghet du har rätt att begära.

Vi erbjuder alla typer av plattsättningsarbeten med natursten, kakel eller klinker.

Dessa material är vanligast förekommande i följande utrymmen:

  • Entréer
  • Badrum
  • kök
  • In- och utvändiga trappor
  • Fasader och invändiga väggar

Vackra och stimulerande innemiljöer i t ex butiker, gallerior eller i offentliga lokaler som t ex skolor, universitet och sjukhus

Material

Kakel och klinker:

Sten & Platt entreprenader utför alla möjliga typer av kakel & klinkersarbeten. Vi hjälper dig med allt från grundarbetet i form av fallspackling och godkänt tätskikt till val av keramiska plattor och professionell plattsättning. Företaget använder sig endast av noggrant testade produkter med avseende på såväl keramiskt material som tätskikt.