Golvläggare Örebro

Golv är bland det första man ser när man kommer in i ett hus, oavsett om det är en lägenhet, hus eller kontorslokal. Golvet ger en tydlig bild och karaktär på hur rummet uppfattas. Golvet är som en möbel i sig, därför är det viktigt att välja golv med omsorg.

Erfaren golvläggare i Örebro

Vi på Sten & Plattentreprenader AB har varit aktiva i mer än 30 år. Vid starten erbjöd vi endast kakel och klinkerarbeten men efterfrågan av att utöka vårt utbud har varit starkt därav har vi nu egna golvläggare. 

Vi utför alla typer av golv såsom plastgolv, vinylgolv, parkettgolv samt natursten och klinker. 

Välj en kvalificerad och behörig hantverkare

När man valt vilken typ av golv man vill ha så är det viktigt att välja en kvalificerad yrkesman eller golvläggare som är behörig att lägga det valda golvet. Vi på Sten & Platt Entreprenader är givetvis behöriga golvläggare. I värsta fall, om det inte är fackmannamässigt gjort och det uppstår problem så finns risk att försäkringen inte gäller, speciellt vid vattenskador. 

Guide & golvläggare

Det finns en uppsjö av olika golvtyper. Även fast man valt en viss typ av golv, tex parkettgolv så finns det olika kvalité, färger, träslag, bredder och ytbehandlingar. Det är mycket man måste ta ställning till för att det ska passa in sitt eget sammanhang.  Vi som golvläggare hjälper gärna till att guida er rätt i denna djungel av valmöjligheter. Vi vill hjälpa er hitta det perfekta golvet då ett golv kommer ligga kvar många år framöver så vill att det ska bli rätt från början. Efterbehandlingar och underhåll är enklaste i sammanhanget. 

Fräscha upp ett skadat eller slitet parkettgolv

Det finns många saker som kan orsaka skador på ett golv, allt från rullande möbler till ålder och slitage. Oavsett orsak kan ett skadat eller slitet parkettgolv se ut dåligt ut och påverka den totala estetiken i ditt hem. Men lyckligtvis finns det en mängd saker som du kan göra för att ge det nytt liv. En av de mest effektiva metoderna för att fräscha upp golvet är att slipa och lacka om det. Genom att slipa bort de översta lager av det skadade eller slitna trägolvet kan du ta bort skador och ge det en ny och jämn yta. Du kan sedan lägga ett nytt lager av lack eller färg för att ge det en fräsch ny look.

Välj en hållbar golvläggare

Miljöaspekter är också viktiga att ta hänsyn till. Vid val av material som träslag, så kan man med fördel använda ett träslag från vårt närområde.  Tillverkningssätt och behandling av material har på senare år blivit mer och mer i skottgluggen från tillverkare, försäljningsled och slutkonsument. 

Som golvläggare så arbetar vi givetvis med olika material, vi har kunskap och expertis som vi gärna delar med oss till dig. Hör gärna av dig om du står i begrepp att ha ett nytt golv. 

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att förverkliga ditt nya golv. Vi lämnar givetvis en gratis offert.

Fyll i formuläret nedan för ett förutsättningslöst första möte!