Badrumsrenovering Örebro

När man renoverar sitt badrum är det många saker att tänka på. Vi på Sten & Platt Entreprenader har varit i branschen i över 30 år, så vi har både kunskap och erfarenhet av att bygga badrum och sköta badrumsrenovering. 

Badrummet är en av de mest använda rummen i en bostad och det är därför viktigt att det både är funktionellt och snyggt. Att göra en badrumsrenovering är en stor investering både i tid och pengar och det är därför viktigt att man väljer rätt företag att göra jobbet. Vi hjälper dig gärna med din badrumsrenovering.

Badrumsrenovering av certifierade plattsättare

Generellt sett så är det i badrummen som de flesta fukt- och vattenskadorna sker i ett hem. Därför är det av största vikt att badrumsrenoveringen utförs fackmannamässigt av kunniga plattsättare. Vi är givetvis certifierade av BKR och GVK och följer de gängse regler och förordningar som gäller. Det är också extra viktigt att anlita ett professionellt och certifierat företag när det kommer till renovering av utrymmen med en kombination av el och vatten. 

Hur vill du att ditt badrum ska se ut?

Det finns otroligt många valmöjligheter när det kommer till badrumsrenovering. Står man i begrepp att renovera så kan man spendera några tusenlappar till flera hundratusentals kronor. Givetvis beror det på storleken på badrummet och hur stor badrumsrenovering det ska vara. Materialet har en stor påverkan på priset också, vill man ha natursten som marmor eller kakel och klinker, eller plastmatta? Valmöjligheterna är oändliga.  

Du bör välja material som är lämpliga för våta miljöer och som också är lätta att rengöra och underhålla. Keramiska plattor och glasmosaik är populära alternativ för badrumsgolv och väggar. Duschväggar och dörrar kan vara tillverkade av glas eller plast, medan handfat kan väljas i en mängd olika material, inklusive porslin, sten, och glasfiber. För att hitta rätt i materialval så är det bra att söka inspiration på nätet, bloggar, tidningar och förstås se och känna på materialen. 

När det gäller design av badrummet finns det många faktorer att överväga. Du bör tänka på vilken stil du vill ha, vilka färger som ska användas, och vilken typ av belysning som är bäst för ditt badrum. Om du har ett litet badrum kan du överväga att använda ljust målade väggar och ljusa färger för att få det att kännas större.

Vi gör din badrumsrenovering enkel

Vi har också möjlighet att guida dig rätt samt att rekommendera dig vilka materialval man med fördel kan använda, utifrån dina specifika behov. Vi samarbetar både med de ledande leverantörerna samt företag som hjälper till med visualisering och ritningar mm. 

Två av de ledande aktörerna i Sverige är Kakelspecialisten och Konradssons kakel där vi gärna introducerar er.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att förverkliga ditt nya badrum. Vi lämnar givetvis en gratis offert.

Fyll i formuläret nedan för ett förutsättningslöst första möte!