Badrumsrenovering Örebro

När man renoverar sitt badrum är det många saker att tänka på. Vi på Sten & Platt Entreprenader har varit i branschen i över 30 år, så vi har både kunskap och erfarenhet av att bygga badrum och sköta badrumsrenovering. 

Vi hjälper dig gärna med din badrumsrenovering.

Badrumsrenovering av certifierade plattsättare

Generellt sett så är det i badrummen som de flesta fukt- och vattenskadorna sker i ett hem. Därför är det av största vikt att badrumsrenoveringen utförs fackmannamässigt av kunniga plattsättare. Vi är givetvis certifierade av BKR och GVK och följer de gängse regler och förordningar som gäller. 

Hur vill du att ditt badrum ska se ut?

Det finns otroligt många valmöjligheter när det kommer till badrumsrenovering. Står man i begrepp att renovera så kan man spendera några tusenlappar till flera hundratusentals kronor. Givetvis beror det på storleken på badrummet och hur stor badrumsrenovering det ska vara. Materialet har en stor påverkan på priset också, vill man ha natursten som marmor eller kakel och klinker, eller plastmatta? Valmöjligheterna är oändliga.

För att hitta rätt i materialval så är det bra att söka inspiration på nätet, bloggar, tidningar och förstås se och känna på materialen. 

Vi gör din badrumsrenovering enkel

Vi har också möjlighet att guida dig rätt samt att rekommendera dig vilka materialval man med fördel kan använda, utifrån dina specifika behov. Vi samarbetar både med de ledande leverantörerna samt företag som hjälper till med visualisering, ritningar mm. 

Två av de ledande aktörerna i Sverige är Kakelspecialisten och Konradssons kakel där vi gärna introducerar er.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att förverkliga ditt nya badrum. Vi lämnar givetvis en gratis offert.

Fyll i formuläret nedan för ett förutsättningslöst första möte!