kakelrum

Auktoriserad Plattsättning

Praktiskt, slitstarkt och vackert

Fackmannamässigt gjord plattsättning är vacker och håller i många år. God kvalitet blir aldrig omodern. Kvalitén sitter i detaljarbetet och även en icke-fackman upplever kvalitén trots att han eller hon inte kan peka ut riktigt varför. Kvalitet märks.

Vi är auktoriserade av PER, Plattentreprenörernas Riksförbund, men det är inte därför som vi kan skryta om vår gedigna kvalitet. Kvalitetskulturen har funnits i företaget hela tiden och är ett signum för vårt arbete. Auktorisationen är ett yttre tecken på den trygghet som du som kund har rätt att begära.

Vi erbjuder alla typer av plattsättningsarbeten med kakel, klinker eller natursten. T ex
Entréer
In- och utvändiga trappor
Fasader och invändiga väggar
Våtrum

Vackra och stimulerande innemiljöer i t ex butiker, gallerior eller i offentliga lokaler som t ex skolor, universitet och sjukhus

PER-auktorisation

Sedan 1998 finns en särskild auktorisation för företag som sysslar med kvalificerat montage av keramiska plattor på golv och väggar. Företagen är medlemmar av Plattsättningsentreprenörers Riksförening och omfattas av PERs Garantifond. Utförda arbeten kvalitetssäkras enligt PERs Kvalitetsplan.

Föreningen har infört en speciell kvalitetsstämpel för de medlemsföretag som utvecklat de avancerade keramiska konstruktionerna till sina egna specialiteter. Därmed har begreppet "auktoriserad plattsättning" införts. Det betyder plattsättning utförd av ett auktoriserat företag.

Auktorisationen innebär att företagen genomgått en särskild utbildning omfattande ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. De har också en dokumenterad lång erfarenhet av stora och kvalificerade plattsättningsentreprenader samt visat att de har ordnad ekonomi och sköter betalning av skatter och avgifter. Företagen omfattas också av PERs Garantifond och är behöriga att utföra våtrumsarbeten enligt PERs Branschregler.

Sten & Platt Entreprenader i Örebro AB - Verkstadsgatan 2, Örebro - epost@platt.se